Ingrediente:
6 snitele din cotlet
6 felii muschi tiganesc
6 buc cascaval feliat
2 oua
faina
pesmet
sare
piper
ulei
mustar
Mod de preparare:
Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.
Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incins sau se pun in punga Knorr la cuptor.
Se servesc cu cartofi copti la cuptor si cu salata.
Am fost pe Bucataras, am mancat acolo dar nu suficient ca am lasat si la celelalte fete asa ca am venit si aici sa mai gust un pic ca tare bun mai este.
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
Daca la tine a plouat, s-a racorit si ai putut sa prejesti si coci la cuptor!
RăspundețiȘtergereIncearca asta si la mine. Este ora 23 si sunt in casa 30 de grade.
Vin la tine sa mananc, sau imi trimiti tu cu prastia?