miercuri, 4 august 2010

Snitel umplut

By Sidonia Toncean   Posted at  15:40   Preparate din carne de porc 2 comments





Ingrediente:
6 snitele din cotlet
6 felii muschi tiganesc
6 buc cascaval feliat
2 oua
faina
pesmet
sare
piper
ulei
mustar

Mod de preparare:
Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.
Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incins sau se pun in punga Knorr la cuptor.
Se servesc cu cartofi copti la cuptor si cu salata.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. Am fost pe Bucataras, am mancat acolo dar nu suficient ca am lasat si la celelalte fete asa ca am venit si aici sa mai gust un pic ca tare bun mai este.
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca la tine a plouat, s-a racorit si ai putut sa prejesti si coci la cuptor!
    Incearca asta si la mine. Este ora 23 si sunt in casa 30 de grade.
    Vin la tine sa mananc, sau imi trimiti tu cu prastia?

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.