duminică, 29 august 2010

Supa ungureasca de pui

By Sidonia Toncean   Posted at  14:13   Supe 1 comment


Ingrediente:

4-5 pulpe de pui 
3-4 morcovi 
2-3 patrunjel radacina 
1/2 gulie 
1/2 telina
1 ceapa
1 rosie
2-3 frunze varza proaspata
1 caciulie usturoi nu prea mare
1 rosie
boabe de piper
fidea sau galuste de gris
sare
frunze de patrunjel verde 


 Mod de preparare:

Se curata zarzavatul , se spala bine si se taie in 4 morcovii , patrunjelul radacina si rosia . Gulia si telina se taie felii.Frunzele de varza se lasa intregi la fel ca si cateii de usturoi.Ceapa se lasa intreaga.
Pulpele spalate ,se pun la fiert in apa cu sare, se spumuiesc apoi se adauga toate legumele si boabele de piper si se lasa sa fiarba supa la foc mic pina cand sunt fierte carnea si legumele.
Cand supa este gata se scot pulpele si se prajesc, folosindu-se la felul doi.
Fideaua sau galustele  se fierb separat dupa metoda cunoscuta.
La servire se pune in farfurie fidea sau galuste, legume, supa si deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.