duminică, 5 septembrie 2010

Ficatei Gytty

By Sidonia Toncean   Posted at  09:31   Preparate din carne de pui No comments


Ingrediente:
500 g ficatei de pui
60 g kaizer
1 mar
1 ceapa
1 ardei gras
1 rosie
oregano
sare
piper
2 linguri faina
300 ml supa oase
2-3 linguri ulei

Mod de preparare:
Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa , ardeiul( daca e de doua culori e si mai frumos), rosia si marul se taie julien.
Punem la prajit intr-un wok kaizerul apoi adaugam ficateii . Cand sunt gata prajiti adaugam ceapa , ardeiul si rosia si lasam asa vreo 5 minute sa se caleasca bine si ele.
Adaugam supa de oase si marul si lasam sa scada pina ramane ca un sos mai gros. La sfarsit adaugam oregano si rozmarinul si lasam sa mai dea un clocot.
Servim ficateii cu piure de cartofi sau cu pilaf de orez .
De aici m-am inspirat cu reteta :
http://reteteculinare.ro/carte_de_bucate/fripturi/ficatei_de_pui_gytty-3729/

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.