joi, 9 septembrie 2010

Franzela cu sunca cascaval si ciuperci

By Sidonia Toncean   Posted at  07:36   Aperitive 2 comments


Ingrediente:
30 g unt
1 franzeluta
300 g cascaval
200 g muschi tiganesc sau sunculita
150 g ciuperci
usturoi
busuioc
4 oua
200 ml smantana
sare
piper

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul.
O tava de chec se unge cu unt.
Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...
Se taie felii si se serveste cald sau rece...

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.