Ingrediente:
1 kg carne de porc
700 g cartofi
100 ml vin rosu
2-3 linguri sos soia
leustean
cimbru
nucsoara
sare
piper
3 cuisoare
una punga de copt in cuptor
Mod de preparare:
Carnea se portioneaza felii.
Cartofii , de preferat cat mai mici, se curata si se lasa intregi, in apa.
Se amesteca toate condimentele cu vinulsi asezonam bine cu acest amestec carnea si cartofii.
Introducem in punga cartofii si carnea , inchidem punga , o asezam intr-un vas termorezistent si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 60-70 de minute , pina se patrunde bine carnea si cartofii. Cu 15 minute inainte de a fi gata , rupem punga si lasam sa se rumeneasca bine carnea.
Servim friptura cu cartofii rumeniti si cu o salata de ardei copti.
Un pahar cu vin rosu va fi binevenit .
Pofta mare !
0 comentarii: