duminică, 12 septembrie 2010

Friptura de porc cu vin si cu ierburi aromate

By Sidonia Toncean   Posted at  14:48   Preparate din carne de porc No comments


Ingrediente:
1 kg carne de porc
700 g cartofi
100 ml vin rosu
2-3 linguri sos soia
leustean
cimbru
nucsoara
sare
piper
3 cuisoare
una punga de copt in cuptor
 
 Mod de preparare:

Carnea se portioneaza felii.
Cartofii , de preferat cat mai mici, se curata si se lasa intregi, in apa.
Se amesteca toate condimentele cu vinulsi asezonam bine cu acest amestec carnea si cartofii.
Introducem in punga cartofii si carnea , inchidem punga , o asezam intr-un vas termorezistent si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 60-70 de minute , pina se patrunde bine carnea si cartofii. Cu 15 minute inainte de a fi gata , rupem punga si lasam sa se rumeneasca bine carnea.
Servim friptura cu cartofii rumeniti si cu o salata de ardei copti.
Un pahar cu vin rosu va fi binevenit .
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.