sâmbătă, 11 septembrie 2010

Pulpe cu piersici

By Sidonia Toncean   Posted at  18:55   Preparate din carne de pui No comments


Ingrediente:
4-6 pulpe de pui
6 piersici mari
4 cepe verzi
2 rosii
1 ardei gras
200 g orez
zeama de la o lamaie
500 ml supa
3o ml ulei
50 g unt
50 g zahar
sare
piper macinat
2-3 cuisoare
un varf cutit scortisoara

Mod de preparare:
Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat jos pielea ca este mai sanatos)pina se rumenesc frumos, apoi se scot afara din wok.
In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si ardeiul.Cind sunt gata se adauga pulpele, zeama de la 1/2 lamaie si 400 ml supa, se condimenteaza cu sare, piper si cuisoare si se lasa sa fiarba 25 minute, acoperit.Peste carne se pune zaharul( optional) restul de zeama de lamaie si scortisoara si se lasa sa mai dea citeva clocote( 10 minute)La final se presara putin chimion macinat. Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate pune la cuptor intr-o punga Knorr, gaurita, aproximativ 30 minute.
Piersicile spalate si taiate felii mai grosute se pun peste carne , se mai adauga restul de supa si se lasa sa fiarba acoperit.
Separat , orezul spalat se caleste in unt, se adauga 400 ml apa , sare si piper macinat.
Pulpele se servesc cu garnitura de orez si piersici.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.