marți, 26 octombrie 2010

Tocanita de pui cu galuste

By In bucatarie la Sidy   Posted at  19:47   Preparate din carne de pui 4 comments




Ingrediente:

Un pui
2 rosii
1 ardei gras
1 ceapa
1 lingura pasta de gogosari
sare
piper
2 linguri ulei
patrunjel verde tocat


- pentru galuste :

2 oua
4 linguri faina
1 lingura ulei
sare





I

Mod de preparare:

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.
Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei.
Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa acopere carnea. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea.
Se fac galustele:se bat bine ouale, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga 2 linguri ulei , apoi se amesteca bine.
Se pune la fiert apa cu sare si in momentul cind fierbe, se rup galustele cu lingurita. Se lasa sa fiarba cam 8 minute.
Dupa ce au fiert , se lasa sa se odihneasca 2-3 minute, apoi se pun sub un jet de apa.
Cand carnea este fiarta adaugam patrunjelul verde tocat si servim tocanita alaturi de galuste.


Pofta buna !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

4 comentarii:

  1. Ce buna trebuie sa fie.Bine ai revenit Sidy!

    RăspundețiȘtergere
  2. o bunatate!n-am mai mancat de tare multa vreme...

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Sidonia,fac si eu galuste la mazare,pui cu smantina si diferite tocanite :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu fac galuste ,le folosesc la mazare sau pui cu smintina,la diferite tocanite,arata foarte bine si ma bucur cind vad o asemmenea prezentare:)

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.