joi, 11 noiembrie 2010

Escalop de vitel cu ciuperci

By Sidonia Toncean   Posted at  07:57   Preparate din carne de vitel No comments








 
Ingrediente:
700 g pulpa de vitel
1 cutie ciuperci
1 lingura mustar
200 ml smantana
sare
piper
cartofi
patrunjel verde
2-3 linguri ulei


Mod de preparare:
700 g pulpa de vitel
1 cutie ciuperci
1 lingura mustar
200 ml smantana
sare
piper
cartofi
patrunjel verde
2-3 linguri ulei

Carnea se taie felii subtiri care se bat bine ca snitelul, intr-o punga de plastic.Se prajesc apoi in putin ulei, pe ambele parti, apoi se scot deoparte.
In sosul ramas se pune mustarul si smantana apoi ciupercile taiate felii. Daca este necesar adaugam putina apa.
In sosul format adaugam carnea prajita si lasam sa fiarba 15 minute.Punem sare si piper.
Cartofii se fac piure sau cum prefera fiecare.
La servire presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.