marți, 9 noiembrie 2010

Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

By Sidonia Toncean   Posted at  08:34   Alte mancaruri No comments












Ingrediente:
1 kg cartofi
1 varza rosie
4 oua
200 g branza
6 linguri gris
1 ceapa
4 linguri amidon
nucsoara macinata
1 ceapa verde
4 cuisoare
2-3 linguri ulei
250 ml supa
75 ml otet
75 g nuci
sare
piper
zahar
marar verde


Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute.
Varza se feliaza fasii.
Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.
Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.
Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul( cate un varf de cutit din fiecare)
Cartofii se decojesc( deja s-au racit putin), se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.
Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.
Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.
Se servesc alaturi de varza rosie.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.