luni, 15 noiembrie 2010

Negresa de post

By Sidonia Toncean   Posted at  18:55   Prajituri 1 comment



Ingrediente:

1 cana zahar
2 cani faina
1 cana apa
1/2 cana ulei
1 praf de copt
3 linguri cacao
100 g stafide
50 g nuci
2 pliculete zahar vanilat
3-4 cuisoare pisate
esenta de rom
nuca de cocos

Pentru glazura:

4 linguri ulei
6 linguri apa
7-8 linguri zahar
50 g margarina
esenta de lamaie








Mod de preparare:
Stafidele se pun in putina apa cu esenta de rom si praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau cu otet.
Se amesteca apoi faina cu toate ingredientele .
O tava se tapeteaza cu foaie de copt unsa cu putina margarina.
Aluatul il punem in tava si il dam la copt 30-40 minute in cuptorul dinainte incalzit.
Se verifica daca este coapta prajitura cu ajutorul scobitorii.
Se prepara glazura amestecand taote ingredientele pe foc.
Cand se scoate prajitura ca e gata , se taie felii si se rastoarna peste felii glazura fierbinte.
Deasupra se presara nuca de cocos.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.