miercuri, 17 noiembrie 2010

Papricas de cartofi cu dovlecel

By Sidonia Toncean   Posted at  08:21   Mancaruri de post 1 comment







Ingrediente:
700 g cartofi
1 dovlecel
1 gogosar
1 ceapa
2 linguri pasta de ardei
frunze de patrunjel verde
ulei
sare
piper


Mod de preparare:
Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete.
Dovlecelul se curata de coaja si de samburi si se taie si el cubulete.
Gogosarul si ceapa se curata si se taie marunt apoi se calesc in putin ulei pina devin sticlosi.
Adaugam peste gogosar si ceapa cartofii si dovlecelul, apoi apa pina sa le acopere ,pasta de ardei, sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc mic pina ce s-au fiert legumele.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Cine doreste poate adauga cativa catei de usturoi.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Am deschis o lista cu mancaruri de post, in asteptare. E si reteta ta pe lista!
    Foarte bun papricasul!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.