duminică, 7 noiembrie 2010

Pui senegalez

By Sidonia Toncean   Posted at  17:03   Preparate din carne de pui 1 comment








Ingrediente: 
un piept mare de pui
200 g orez
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 lamaie
2 linguri mustar iute
50 ml ulei
sare
piper

Mod de preparare: 


 Pieptul de pui se curata de pielita, se spala si se sterge bine cu un servet de hartie , apoi se portioneaza  cubulete si se face cu sare si piper.
Se pune intr-un vas putin ulei, lasam sa se incinga si adaugam orezul spalat. Amestecam de cateva ori dupa care adaugam apa sa fiarba orezul la foc mic.
Pentru a sti ce cantitate de apa sa adaugati, puneti orezul intr-o cana si cand adaugati apa , puneti de doua ori si 1/2 cantitatea de orez.
Curatam ceapa si o taiem rondele pe care le asezonam ai o amestecam apoi cu mustarul si zeama de lamaie.
Intr-un wok adaugam ulei pe care il lasam la incins, adaugam cuburile de piept de pui si le lasam sa se rumeneasca bine pe toate partile.Adaugam ardeiul taiat feliute.
Dupa ce carnea este gata rumenita, adaugam ceapa amestecata cu mustarul si orezul fiert, invartim si lasam totul sa fiarba la foc mic 10 minute.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.