vineri, 17 decembrie 2010

Ostropel de pui pe pat de orez

By Sidonia Toncean   Posted at  06:58   Preparate din carne de pui No comments






Ingrediente:
5 ciocanele de pui
1 ceapa
 1 rosie
1/2 ardei
sare
piper boabe
ulei
bulion
usturoi
o cana orez
marar sau patrunjel verde


Mod de preparare:
Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert.
Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .
La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
Se poate servi cu orez, piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este... cu paine moale, proaspat scoasa din cuptor.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.