Ingrediente:
700 g pulpa de porc
1 punga paste fainoase cus-cus
1 ceapa
1/2 ardei verde
1 rosie
ulei de masline
sare
piper
boia
Mod de preparare:
Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime.
Ceapa. ardeiul si rosia se tau cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana de apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne. Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !
Ceapa. ardeiul si rosia se tau cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana de apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne. Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !
Sidy draga, da vad ca in ultimul timp numai bunatati pregatesi. Mancarica asta de porc cu cus-cus arata tare bine si cu siguranta a fost un deliciu!
RăspundețiȘtergerespor la bucatarit si la cat mai multe retete delicioase de sarbatori!
pupici
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit!
Iti urez Craciun Fericit!
RăspundețiȘtergereLa multi ani cu sanatate
Sa aveti belsug, de toate
Bucurii si nestemate
De-acum si mai departe.
Fie ca Pruncul Isus nascut in ieslea din Bethleem,sa se nasca si in inimile voastre!Sarbatori fericite!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite cu sanatate, belsug, bucurii si tihna!
RăspundețiȘtergere