luni, 20 decembrie 2010

Porc cu cus-cus

By Sidonia Toncean   Posted at  14:16   Preparate din carne de porc 5 comments









Ingrediente:
700 g pulpa de porc
1 punga paste fainoase cus-cus
1 ceapa
1/2 ardei verde
1 rosie
ulei de masline
sare
piper
boia


Mod de preparare:
Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime.
Ceapa. ardeiul si rosia se tau cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana de apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne. Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

5 comentarii:

  1. Sidy draga, da vad ca in ultimul timp numai bunatati pregatesi. Mancarica asta de porc cu cus-cus arata tare bine si cu siguranta a fost un deliciu!
    spor la bucatarit si la cat mai multe retete delicioase de sarbatori!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti urez Craciun Fericit!
    La multi ani cu sanatate
    Sa aveti belsug, de toate
    Bucurii si nestemate
    De-acum si mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fie ca Pruncul Isus nascut in ieslea din Bethleem,sa se nasca si in inimile voastre!Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori fericite cu sanatate, belsug, bucurii si tihna!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.