duminică, 19 decembrie 2010

Pulpa de porc cu ghebe

By Sidonia Toncean   Posted at  16:25   Preparate din carne de porc No comments









Ingrediente:
700 g pulpa porc
300 g ghebe congelate
1/2 ardei gras rosu
1/2 ceapa mare
1 rosie
6 catei de usturoi
1 lamaie
1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
piper
boia
sos chilli
1 lingura pasta tomate
2 lingurite pasta de gogosari
2 linguri ulei
100 ml vin alb
patrunjel verde

Mod de preparare:

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime.
Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri.
Patrunjelul verde se toaca marunt.
Tragem legumele  in ulei  pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.