Ingrediente:
700 g pulpa porc
300 g ghebe congelate
1/2 ardei gras rosu
1/2 ceapa mare
1 rosie
6 catei de usturoi
1 lamaie
1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
piper
boia
sos chilli
1 lingura pasta tomate
2 lingurite pasta de gogosari
2 linguri ulei
100 ml vin alb
patrunjel verde
Mod de preparare:
Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime.
Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri.
Patrunjelul verde se toaca marunt.
Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.
Pofta mare !
0 comentarii: