marți, 14 decembrie 2010

Pulpe cacciatore

By Sidonia Toncean   Posted at  07:47   Preparate din carne de pui 1 comment








Ingrediente:
6 pulpe de pui
1 cutie ciuperci
1 ceapa
2 rosii
100 ml vin alb
2 catei usturoi
700 g cartofi
ulei
sare
piper
oregano
cimbru
rozmarin


Mod de preparare:
Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Se pun in tava ce se va da la cuptor .
Ceapa si usturoiul taiati solzisori se calesc putin si se adauga peste pulpele din tava.
Ciupercile si rosiile se taie felii, se pun intr-un vas cu vinul si putina apa si se adauga sare si piper.Se lasa sa fiarba citeva minute apoi se toarna cu zeama cu tot in tava cu pulpe.Se condimenteaza pulpele cu cimbru si oregano. Cartofii curatati si taiati in felii groase se aseaza in tava linga pulpe si se dau cu putina sare si rozmarin.
In cuptorul dinainte incalzit se introduce tava si se lasa pina cind carnea si cartofii sunt gata.
Se serveste cu salata sau cu muraturi.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.