duminică, 12 decembrie 2010

Supa de salata verde

By Sidonia Toncean   Posted at  14:50   Supe No comments






Ingrediente:
2 buc salata verde
50 g slanina afumata
5-6 catei de usturoi
1 ou
300 ml iaurt
marar verde
sare
piper
1 lingura ulei


Mod de preparare:
Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingura de ulei si bucatelele de slanina. Se lasa citeva secunde sa se prajeasca se adauga repede, repede usturoiul presat si oul si se invarte pina se intareste oul. Trebuie sa ne miscam repede sa nu se arda usturoiul...
Se adauga apa necesara peste oul cu slanina prajita si se adauga salata si condimentele , potrivindu-se gustul .
Se lasa sa fiarba bine salata. Cind este fiarta , iaurtul se amesteca cu un polonic de supa fierbinte , se stinge focul sub supa si se adauga iaurtul in supa.
Deasupra se pune marar verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana. 
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Related Posts with Thumbnails

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos
Mii de rețete sunt pe Petitchef

bucatar real

bucatar real

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.