Ingrediente:
4-5 pulpe pui
1 ceapa
200 ml iaurt Milli
1 ou
50 g unt
sare
piper
boia
700 g cartofi
150 g pesmet
Mod de preparare:
Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati.
Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot.
Cartofii se curata, se spala si se taie felii.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.
Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.
Se serveste cu salata de ardei copti.
PS . Reteta este a lui Naskwik- Anastasia careia ii multumesc frumos pentru minunatele ei retete !!!
Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot.
Cartofii se curata, se spala si se taie felii.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.
Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.
Se serveste cu salata de ardei copti.
PS . Reteta este a lui Naskwik- Anastasia careia ii multumesc frumos pentru minunatele ei retete !!!
0 comentarii: