luni, 10 ianuarie 2011

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

By Sidonia Toncean   Posted at  07:51   Preparate din carne de pui No comments










Ingrediente:
4-5 pulpe pui
1 ceapa
200 ml iaurt Milli
1 ou
50 g unt
sare
piper
boia
700 g cartofi
150 g pesmet


Mod de preparare:
Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati.
Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot.
Cartofii se curata, se spala si se taie felii.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge cu putin unt. Punem cartofii in tava ii condimentam si deasupra asezam pulpele peste care rasturnam iaurtul amestecat.Presaram deasupra pesmet, dupa care bagam tava la rece in frigider pentru 1/2 ora.
Incalzim cuptorul si introducem tava cu pulpele si cartofii( deasupra se mai pot pune cateva bucatele de unt) si lasam sa se coaca pina face o crusta aramie, deasupra.

Se serveste cu salata de ardei copti.

PS . Reteta este a lui Naskwik- Anastasia careia ii multumesc frumos pentru minunatele ei retete !!!

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.