Ingrediente:
400 g aluat foietaj
6 oua
300 g smantana
300 g bacon
150 g carnat afumat
150 g cas oaie
1 legatura patrunjel verde
sare
boia
piper
ulei
Mod de preparare:
O tava rotunda cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt si o acoperim cu hartie de copt peste care asezam aluatul foietaj.
Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua.Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt.
Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri.
Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde.
Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra.
Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este.
Pofta mare !
Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua.Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt.
Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri.
Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde.
Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra.
Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este.
Pofta mare !
De cand am preparat-o prima data, a devenit preferata familiei.
RăspundețiȘtergereDaca ii intreb ce sa le fac, toti vor doar Tarta cu smantana si cu oua...
Incercati si nu veti regreta.