duminică, 6 februarie 2011

Cubulete imbatate in vin ,pe pat de ciuperci

By Sidonia Toncean   Posted at  13:49   Preparate din carne de porc No comments








Ingrediente:
1 kg pulpa porc
1 conserva ciuperci
250 ml vin
200 ml smantana
1 bucata praz
1 lingura usturoi
4-5 catei usturoi
2-3 linguri sos de soia
piper proaspat macinat
sare
patrunjel verde

Mod de preparare:
Se taie carnea in cubulete potrivit de mari si se tine intr-un bait facut din usturoi presat, vin si mustar, la rece macar o ora.
Prazul taiat marunt il sotam in doua linguri ulei pina devine sticlos, adaugam  cuburile de carne impreuna cu baitul ramas si apa cat sa treaca peste carne.
Asezonam si lasam sa fiarba bine carnea.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam ciupercile taiate felii, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt si lasam sa mai dea cateva clocote.
Servim cubuletele imbatate cu cartofi duchesse si cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.
Pofta mare !


Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.