duminică, 20 februarie 2011

Fasole verde cu pui

By Sidonia Toncean   Posted at  07:44   Preparate din carne de pui 1 comment







Ingrediente:
1 borcan 820 ml fasole verde pusa pe iarna
4 pulpe superioare
1 ceapa
2 linguri pasta de gogosari
3 catei usturoi
marar verde
sare
piper


Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune la calit in putin ulei.Dupa ce devine sticloasa se adauga pasta de gogosari, sare, piper si o cana cu apa.
Adaugam pulpele fara pielita si lasam sa dea in clocot.
Curatam usturoiul si il taiem marunt, apoi il adaugam la carnea de pui impreuna cu mararul si fasolea verde.Lasam sa fiarba bine carnea si legumele.
Cand sunt gata pot fi servite.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.