joi, 17 februarie 2011

Gulas de fasole boabe

By Sidonia Toncean   Posted at  07:11   Alte mancaruri 2 comments







Ingrediente:
3 pumni de fasole uscata
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
4-5 catei usturoi
2 linguri pasta de gogosari
1 lingurita rasa boia
1 lingurita rasa piper
cate un varf de cutit :
- chimen
- cimbru
- oregano
- tarhon
300 g carnati afumat
200 g kaizer
patrunjel verde
marar verde
sare
ulei


Mod de preparare:
Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea.
Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei.
Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.
Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate.
Cand sunt fiarte fasolea , carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.
Fasolea se serveste cu muraturi alaturi.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.