luni, 28 februarie 2011

Placinta cu iaurt...si alte cele

By Sidonia Toncean   Posted at  15:46   Aperitive No comments








Cand vreti sa faceti ceva repede si ati facut si curatenie in ...frigider, puteti face aceasta placinta.... Se poate umple cu ce vreti voi, ce aveti la indemana si va place. Resturi de friptura, legume, branzeturi dar sa nu uitati sa adaugati iaurtul si ouale... 

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 4 oua
  • 2-3 iaurturi mici Nutriday
  • 300 g ceafa afumata
  • 150 g carnati afumat
  • 100 g sunca de pui
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare cu aroma de verdeturi
  • praf chilli hot
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

O tava o tapetam cu hartie de copt si asezam in ea aluatul.
Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade C.
Taiem felii mezelurile.Daca doriti , puteti sota putin ceafa si carnatul.
Intr-un bol amestecam bine ouale, iaurtul, mezelurile sotate,ciupercile, telemeaua rasa, patrunjelul verde tocat si condimentele.
Compozitia obtinuta o asezam peste aluatul din tava cu ajutorul unei linguri si nivelam frumos pe intreaga suprafata.
Deasupra punem sunca de pui si radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mici.
Dam tava la cuptor aproximativ o ora pina se rumeneste frumos deasupra si se intareste compozitia de iaurt si oua.
Se scoate din cuptor si se serveste calda.
Pofta mare !

Se poate servi si rece dar cu un sos alaturi.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.