Ingrediente:
Zarzavatul fiert de la o supa cu carne
250 g carne fiarta
150 g mazare verde
3 castraveti murati
1 gogosar murat
maioneza
3-4 oua fierte
3 cartofi fierti
1 punga chips-uri
50 g masline negre
Mod de preparare:
Zarzavatul fiert se taie marunt la fel si carnea fiarta.
Muraturile se taie si ele cubulete.
Maioneza se face dintr-un galbenus fiert, unul crud, o lingurita de mustar si 1/2 l ulei.
Ouale fierte se razuiesc sau se taie cubulete mai putin un galbenus .
Eu am "taiat" zarzavatul cu o sita pentru prajit cartofii...
Cand toate ingredientele sunt gata se amesteca impreuna cu maioneza, adaugam sare si zeama de lamaie.
Punem salata pe o farfurie , in forma de cupola. Imprejur asezam chips-urile si deasupra salatei montam jumatati de masline negre fara samburi.
Galbenusul fiert ramas il razuim deasupra maslinelor ca si cum ar fi polenul florii soarelui...
Pofta mare !
Muraturile se taie si ele cubulete.
Maioneza se face dintr-un galbenus fiert, unul crud, o lingurita de mustar si 1/2 l ulei.
Ouale fierte se razuiesc sau se taie cubulete mai putin un galbenus .
Eu am "taiat" zarzavatul cu o sita pentru prajit cartofii...
Cand toate ingredientele sunt gata se amesteca impreuna cu maioneza, adaugam sare si zeama de lamaie.
Punem salata pe o farfurie , in forma de cupola. Imprejur asezam chips-urile si deasupra salatei montam jumatati de masline negre fara samburi.
Galbenusul fiert ramas il razuim deasupra maslinelor ca si cum ar fi polenul florii soarelui...
Pofta mare !
Ce bine arata...si ce buna trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergerepup!
Ai zis salata?
RăspundețiȘtergereAici sunt. Pastreaza si pentru mine putina!
Si ce frumos e ornata!