miercuri, 9 martie 2011

Ciorba indiana de pui

By Sidonia Toncean   Posted at  07:47   Ciorbe 1 comment

Ingrediente:
1 piept de pui maricel(500g)
3 morcovi
1 ceapa
300 ml bulion facut in casa
telina
2 linguri ulei
25 g unt
1/4 gogosar
sare
piper
zeama de la o lamaie
1/2 lingurita chilli
1/4 lingurita curry
patrunjel verde


Mod de preparare: Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina. .
Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie.
Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta !
Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute.
Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.
Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Bucataria indiana "suna" altfel decat a noastra, de cele mai multe ori mult prea picanta, dar oricum o pata de culoare in gastronomia internationala: am gustat multe preparate indiene, facute in casa - am un prieten din India, zona Punjab.

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.