luni, 28 martie 2011

Guguluf marmorat

By Sidonia Toncean   Posted at  06:55   Prajituri No comments








 

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 250 g margarina
  • 1 cana lapte
  • 2 cani +1/2 faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un borcan visine fara samburi
  • 1 plic glazura ciocolata Dr Oetker 

Mod de preparare

Separam ouale,galbenusurile le mixam bine cu zaharul si margarina tinuta la temperatura camerei.Adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Albusurile le batem bine spuma, apoi cu grija le incorporam in compozitia cu galbenusurile.
Ungem o forma de guguluf cu unt si o tapetam cu faina.
3/4 din compozitie o punem in forma de guguluf, presaram visinele deasupra.
In restul de aluat adaugam cacaoa si inca 2 linguri cu lapte, amestecam pina se omogenizeaza si rasturnam compozitia peste cea din forma.
In cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , punem tava cu guguluful la copt pentru 30-40 de minute, in mijlocul cuptorului.
Verificam daca e copt cu ajutorul scobitorii.
Scoatem guguluful din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma , apoi il rasturnam pe o farfurie.
Preparam glazura si o rasturnam deasupra gugulufului.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.