Ingrediente
- 2-3 mere mari,
- 2 linguri cu faina pline cu virf,
- 4 oua,
- 1/2 cana lapte,
- 2 linguri iaurt,,
- 100 g brinza proaspata de vaci,
- 1/2 praf de copt,
- o lingurita scortisoara macinata,
- 100 g zahar tos,
- 1 zahar vanilat,
- sare
Mod de preparare
Ouale intregi se amesteca bine cu zaharul , pina isi dubleaza volumul.
Se adauga apoi zaharul vanilat, iaurtul si sarea. Merele se razuiesc pe razatoarea cu gauri mari si se adauga la compozitie impreuna cu celelalte ingrediente.
Se amesteca cu lingura si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt.
Se da la cuptor pina face deasupra o crusta aurie.
Se incearca cu scobitoarea.
Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar praf si se serveste calda preferabil.
Pofta mare !
Se adauga apoi zaharul vanilat, iaurtul si sarea. Merele se razuiesc pe razatoarea cu gauri mari si se adauga la compozitie impreuna cu celelalte ingrediente.
Se amesteca cu lingura si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt.
Se da la cuptor pina face deasupra o crusta aurie.
Se incearca cu scobitoarea.
Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar praf si se serveste calda preferabil.
Pofta mare !
Tare buna.
RăspundețiȘtergereUn premiu te asteapta sa-l ridici.
Cat de delicioasa! te asteapta un premiu la mine, te pup.
RăspundețiȘtergereSidy, vreau praji, iti dau in schimb un premiu, te astept!
RăspundețiȘtergere