duminică, 6 martie 2011

Salata Nicoise

By Sidonia Toncean   Posted at  17:13   Salate 1 comment





Ingrediente:

100 g fasole verde
50 g mazare
1 cartof
1 morcov
1 felie telina
1 rosie
1 ardei gras
1 ou
1 conserva ton
sare
piper

Mod de preparare:

Se spala bine salata si frunzele se sterg si se rup bucati.
Fasolea verde, mazarea (congelate)si cartoful se fierb, apoi cartoful se taie cubulete.
Telina si morcovul curatate se dau pe razatoarea mica.
Rosia , castravetele si ardeiul se taie felii subtiri.
Oul fiert tare se curata si se taie cubulete.
Conserva de ton se scurge de uleiul de pe ea, apoi se marunteste.
Se amesteca toate legumele si pestele ,se asezoneaza  si se poate servi ca atare sau cu un iaurt amestecat in legume.
O mancare usoara dar foarte sanatoasa.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.