joi, 31 martie 2011

Specialitate de pui cu legume gratinate

By Sidonia Toncean   Posted at  06:28   Preparate din carne de pui 1 comment














Ingrediente:
6 pulpe superioare de pui
2 buc ceapa
1 morcov mare
2 cartofi mari
1 cutie ciuperci
100 g cascaval
1/2 ardei rosu
50 g unt
4 oua
1 legatura patrunjel verde
sare
piper


Mod de preparare:
Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam.
Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe.
Pulpele dezosate le taiem felii.
Curatim legumele si le taiem.
Ceapa si morcovii se inabusa in putin unt.
Ungem un vas yena cu unt in care asezam straturi de morcovi cu ceapa, cartofi, carne, ciuperci si repetam iar cu morcovii cu ceapa, carne, avand grija ca deasupra sa punem cartofi.
Ornam cu ardei si patrunjel verde si punem deasupra bucati de unt, sare si piper.
Dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade sa se coaca.Cand e aproape gata, adaugam ouale bine batute, cascavalul ras si patrunjel verde tocat si lasam iar la cuptor pina cand e gata facut oul
Se portioneaza in vasul yena, se aseaza pe masa si se serveste pe farfurie , adaugandu-se fiecaruia feliute de ardei si patrunjel verde.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Mmmmmmm, ce bunatate s-apoi si cu galita de casa!!!!!!!!! Ce gustos!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.