miercuri, 6 aprilie 2011

Anghemaht de pui cu cartofi natur

By Sidonia Toncean   Posted at  06:47   Preparate din carne de pui No comments










 

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 700 g cartofi
  • patrunjel verde 

Mod de preparare

Spalam pulpele, indepartam pielita si le taiem in doua.
Asezonam carnea.
Uleiul de masline si un cubulet de unt le dam la foc mic, asteptam sa se topeasca untul apoi adaugam pe rand bucatile de carne si le lasam sa se prajeasca putin pe toate partile.
Cepele se curata si se taie solzisor.
Scoatem carnea de la prajit pe o farfurie si in grasimea ramasa calim ceapa putin pina devine sticloasa.
Adaugam carnea peste ceapa, apa pina o acopera si o lasam sa fiarba acoperit vreo 30 de minute.
Intre timp punem untul ramas la topit, adaugam faina si amestecam sa nu se faca cocoloase.Punem doua polonice de zeama in care fierbe carnea, peste faina, invartind continuu.
Adaugam sosul peste carne , amestecam si adaugam si feliile de lamaie curatate de coaja si de pielite.
Lasam sa mai dea cateva clocote pina se fierb si cartofii in apa cu sare.
Servim pulpele cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde deasupra si cu o salata de sezon.
Eu am servit-o cu salata de cruditati cu leurda.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.