marți, 12 aprilie 2011

Crănţănele de post

By Sidonia Toncean   Posted at  07:21   Mancaruri de post 5 comments







 

Ingrediente

  • 800 g aluat foietaj Bella
  • 200 g pateu vegetal
  • 250 g branza tofu afumata
  • 100 g masline
  • ketchup
  • seminte susan
  • oregano 

Mod de preparare

Se intinde o foaie de aluat care se unge 1/2 cu ketchup.
Deasupra lui ungem foaia cu pateu si razuim branza.
Maslinelor le scoatem samburii si le taiem rondele deasupra branzei razuite.
Aducem cealalta jumatate de foaie peste compozitie, o presam cu palma si o taiem cu pintenul inmuiat in faina.
Betigasele rezultate le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasucindu-le de doua ori.
Le ungem apoi cu pensula cu putina apa, deasupra si presaram oregano si susan .
Dam tava in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand sunt coapte crănţănelele si capata o culoare aramie.

Pofta mare !
  • Se pot servi atat calde cat si reci.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

5 comentarii:

  1. Sar`na de idee, super tare, fac si eu! Pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate manca delicios si de post,te tzuc :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiam ca mai postasem si de aia ma miram ca nu merge, m-am logat altfel, acum sper sa mearga! Inca odata La multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.