Ingrediente
- 800 g aluat foietaj Bella
- 200 g pateu vegetal
- 250 g branza tofu afumata
- 100 g masline
- ketchup
- seminte susan
- oregano
Mod de preparare
Se intinde o foaie de aluat care se unge 1/2 cu ketchup.
Deasupra lui ungem foaia cu pateu si razuim branza.
Maslinelor le scoatem samburii si le taiem rondele deasupra branzei razuite.
Aducem cealalta jumatate de foaie peste compozitie, o presam cu palma si o taiem cu pintenul inmuiat in faina.
Betigasele rezultate le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasucindu-le de doua ori.
Le ungem apoi cu pensula cu putina apa, deasupra si presaram oregano si susan .
Dam tava in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand sunt coapte crănţănelele si capata o culoare aramie.
Pofta mare !
Deasupra lui ungem foaia cu pateu si razuim branza.
Maslinelor le scoatem samburii si le taiem rondele deasupra branzei razuite.
Aducem cealalta jumatate de foaie peste compozitie, o presam cu palma si o taiem cu pintenul inmuiat in faina.
Betigasele rezultate le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasucindu-le de doua ori.
Le ungem apoi cu pensula cu putina apa, deasupra si presaram oregano si susan .
Dam tava in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand sunt coapte crănţănelele si capata o culoare aramie.
Pofta mare !
- Se pot servi atat calde cat si reci.
Sar`na de idee, super tare, fac si eu! Pup !
RăspundețiȘtergereFrumos si sanatos! Pup din nou!
RăspundețiȘtergereSe poate manca delicios si de post,te tzuc :)!
RăspundețiȘtergereStiam ca mai postasem si de aia ma miram ca nu merge, m-am logat altfel, acum sper sa mearga! Inca odata La multi ani!
RăspundețiȘtergereCe bine arata,super .pupici sidy
RăspundețiȘtergere