Ingrediente:
700 g carne pui( pulpe dezosate sau piept)
1 ceapa
2 galbenusuri
zeama de la o lamaie
2-300 ml smantana
faina de malai
1 lingura mustar
patrunjel verde
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.
Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.
Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta.
Pofta mare !
Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.
Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta.
Pofta mare !
0 comentarii: