vineri, 8 aprilie 2011

Pui cu sos de smantana si mamaliguta

By Sidonia Toncean   Posted at  07:38   Preparate din carne de pui No comments








Ingrediente:
700 g carne pui( pulpe dezosate sau piept)
1 ceapa
2 galbenusuri
zeama de la o lamaie
2-300 ml smantana
faina de malai
1 lingura mustar
patrunjel verde
sare
piper
ulei


Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.
Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.
Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.