duminică, 8 mai 2011

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

By Sidonia Toncean   Posted at  07:50   Aperitive 2 comments








O reteta foarte usor de facut ,care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp...
Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.

Ingrediente:
1 bagheta
ulei de masline
rosii
usturoi
leurda(usturoi salbatic)
sare
piper
parmezan

Mod de preparare:
Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline  si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin.
Cand este gata rumenita , fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat.
Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete.
Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate.
Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda , apoi presaram parmezan deasupra.
Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi.
Sunt delicioase asa calde....
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.