luni, 27 iunie 2011

Gratin de dovlecei cu rosii

By Sidonia Toncean   Posted at  07:15   Gratin de dovlecei cu rosii 1 comment







 

Ingrediente:

Mod de preparare

Curatam dovlecelul si il taiem felii.Presaram sare si piper si lasam dovlecelul 10 minute in strecuratoare sa se scurga de apa.
Rosiile spalate si bine sterse le taiem felii de grosimea dovlecelului.
Taiem fasii si casul iar ceapa o taiem solzisori.
Intr-un vas de yenna uns cu unt si presarat cu pesmet ,punem pe rand o felie de dovlecel, una de rosie si o bucatica de cas , formand coloane pina terminam ingredientele.
Deasupra presaram ceapa verde tocata cu frunzele verzi cu tot si mararul verde tocat.
Batem bine ouale si le amestecam cu smantana pina se omogenizeaza bine apoi asezonam.
Rasturnam ouale cu smantana deasupra dovleceilor apoi radem deasupra cascavalul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pina cand se rumeneste frumos deasupra.
Scoatem din cuptor si portionam.
Servim ca atare sau drept garnitura.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Related Posts with Thumbnails

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos
Mii de rețete sunt pe Petitchef

bucatar real

bucatar real

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.