marți, 21 iunie 2011

Rulada Alex

By Sidonia Toncean   Posted at  14:25   Aperitive 2 comments









 Ingrediente:
5 oua
100 g unt
4 linguri faina
450 ml lapte
200 g telemea
200 g cascaval
70 g masline negre
2 linguri mustar
2 linguri smantana
4 oua fierte
250 g cabanos
1 ardei verde
1 gogosar
200 g sunca
1 ceapa rosie
6 felii cascaval Hockland
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare: 
Se pun la topit 50 g unt . Cand este topit adaugam faina si amestecam repede adaugand incet si laptele pina il punem pe tot.Se formeaza un sos pe care il lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit adaugam galbenusurile crude , amestecam si adaugam sare si piper. Albusurile batute spuma le amestecam cu sosul si cu galbenusurile.
Intr-o tava tapetata cu foaie de copt , unsa cu putin unt, punem coca de rulada la copt in cuptorul dinainte incalzit.Lasam sa se coaca pina cand prinde o pojghita aramie deasupra.
Scoatem din tava aluatul si il rulam in hartia de copt , lasandu-l la racit.
Intre timp pregatim umplutura.
Telemeaua si cascavalul il taiem in fasii, maslinele le taiem bucati inlaturand samburii.Adaugam 50 g unt , mustarul, ouale fierte razuite , patrunjelul verde tocat si smantana. Amestecam si punem compozitia pe prima jumatate a ruladei racite, desfacute.
Ardeiul si gogosarul ii taiem fasii.
Pe rulada mai sus de amestecul cu branza asezam sunca , mai sus punem feliile de cascaval.Peste branza asezam cabanosul, rondelele de ceapa rosie si feliile de ardei si gogosar.
Rulam rulada cu grija sa nu se rupa, cat mai strans in hartia de copt apoi intr-un prosop si lasam la frigider de seara pina dimineata cand se poate felia rulada.
Se orneaza cu salata verde si cu rosii.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. Sidyyyy.. ca de obicei, retetele tale imi umplu gura de apa.. blogul asta al tau este atat de autentic, cu mancare buuuna, mancare romaneasca, traditionala... si posfta mea e tot romaneasca, autentica si traditionala ..:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrada multumesc frumos !
    Cu mare drag te astept la o portie...

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.