Este vremea gratarelor asa ca...nu veti regreta daca veti testa reteta.....
Ingrediente:
1/2 kg cartofi
5-6 felii de gratar rumenite
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1-2 mere
5o g nuca
15o g cirnati afumat
200 ml smintina
50 g cascaval ras
150 ml vin rosu
3 linguri sos soia
piper mozaic
1/2 lingurita praf chilli
3 catei usturoi
Mod de preparare:
Gratarele inainte de a fi fripte pe carbuni, la gratarul incins, au fost tinute de seara pina dimineata intr-un bait facut dintr- un pahar vin rosu, 2-3 linguri sos de soia, piper proaspat macinat , praf chilli si 3 catei de usturoi pisati. Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie felii .Se aseaza intr-o tava unsa cu unt ,jumatate din ei . Peste ei se aseaza feliile de gratar ( pot fi din cele ramase ce au fost facute la iarba verde)apoi felii rotunde de ceapa si de ardei.
Adaugam apoi felii subtiri de mere curatate.
Se presara nuca , feliile de cirnati iar deasupra cartofii care au ramas, smintina si cascavalul ras.
Se tine la cuptor pina se rumeneste frumos si se serveste cu salata verde sau de ardei copti.
Cred ca e delicios cu ingredientele pe care le-ai folosit!Sa aveti pofta si inca o data multumesc!
RăspundețiȘtergereAsa este !Cu mare drag...
ȘtergereInteresanta combinatie!!!pup o zi minunata
RăspundețiȘtergereSi cand iti raman gratare ...poti sa faci !
Ștergeremultumim mult de asa delicii<3
RăspundețiȘtergereMultumesc si eu mult de tot !
Ștergere