duminică, 28 august 2011

Rodie cu salata boeuf

By Sidonia Toncean   Posted at  17:01   Salate 3 comments







Ingrediente:
4 morcovi
2 patrunjei
1 pastarnac
1/2 telina
1/2 gulie
3 cartofi
100 g mazare verde
2-3 castraveti murati
3 oua fierte
1 galbenus crud
1 rodie
sare
piper
1 lamaie
250 ml ulei
400 g carne vitel


Mod de preparare: Carnea se pune la fiert impreuna cu zarzavaturile curatate si se fierb bine, dupa care se scot din supa si se dau la rece.
Cand s-au racit se toaca marunt in cubulete.
Ouale se fierb, se racesc apoi se taie si ele marunt.
La fel procedam cu castravetii .
Punem la fiert si cartofii si mazarea. Dupa ce sunt patrunsi, cartofii se lasa putin la racit apoi se taie si ei marunt si se adauga la restul compozitiei unde am adaugat carnea taiata marunt si mazarea fiarta.
Dintr-un galbenus crud si unul fiert plus o lingurita mustar facem maioneza adaugand treptat uleiul.
Curatam rodia si punem deoparte intr-un bol semintele.
Amestecam legumele, carnea si ouale cu maioneza( mai putin 2-3 linguri) si boabele de rodie, lasand deoparte cateva pentru ornat.
Asezonam si adaugam zeama de lamaie daca mai este cazul.
Ornam salata cu maioneza ramasa si cu boabele de rodie .
Pofta mare !
Va asigur ca nu veti regreta...


Ii multumesc lui Lia pentru ideea ce mi-a dat-o de a folosi astfel rodia.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

  1. Se putea sa nu faci ceva bun azi?Arata apetisant!Pupici,Sidy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant!! Chiar imi place ideea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sidy , rodia ii da ceva gust? Arata tare bine...

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.