Stiti ca noua ne plac ruladele ca aperitiv....Asa ca am facut-o pe aceasta, care ne-a placut foarte mult.
Poze mai multe...dupa ce imi cumpar alt aparat...
Ingrediente:
600 ml lapte
125 g faina
100 g unt
4 oua
250 g jambon(sunca)
200 g cascaval
sare
piper
Mod de preparare:
Se face un sos din untul pus la topit, faina si apoi laptele pus incetisor si invirtind mereu sa nu se faca cocoloase !!!
Se lasa la racit si se pun deoparte vreo 5 linguri din sos
.Restul sosului se amesteca cu ouale batute bine si se pune apoi compozitia in tava unsa si tapetata cu foaie de copt, la cuptor sa se coaca. Se verifica cu scobitoarea.
Jambonul fiert se toaca( eu l-am taiat bucatele mici), se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe gaurile mari si se incheaga cu cele 5 linguri de sos si putina smintina sau maioneza , daca trebuie.Se condimenteaza.
Dupa ce e gata rulada , coapta, asa fierbinte , se ruleaza in hirtia de copt din tava si se lasa la racit, apoi se umple cu compozitia de jambon.
Pentru aspect, eu am pus cabanos, ardei rosu si castravete murat si apoi am rulat rulada.
Se da la rece pentru citeva ore, asa in folie si apoi se poate taia.
Pofta mare !
Super buna rulada.Ma servesc si eu cu o feliuta,altfel mor de pofta.Te pup!
RăspundețiȘtergeremm.. cred ca-i tare bun! :)
RăspundețiȘtergereRulade si rulouri -ne plac la nebunie de orice si oricum!As fi in stare sa umplu blogul de asa ceva dar imi e rusinica.Tare fain,retinut!Pupici!
RăspundețiȘtergereMi-a lasat gura apaaaa. Arata tare bine rulada asta, chiar as manca si eu o feliuta, ca nici nu mai stiu de cand nu am mai mancat asa ceva. E minunata!
RăspundețiȘtergereMirela multumesc de vizita !
RăspundețiȘtergereDin pacate nu pot accesa blogul tau...imi lasi un link te rog ...
Gata Mirela,....am gasit.
RăspundețiȘtergerehttp://madamelechef.blogspot.com/
E bine, da ?
Va tzuc fetelor si va multumesc de vizita, la toate !
Sidy draga...ce rulada apetisanta ai preparat....mmmmmm...
RăspundețiȘtergereque bueno.
RăspundețiȘtergereUn abrazo