joi, 13 octombrie 2011

Ciorba de perisoare cu zarzavat

By In bucatarie la Sidy   Posted at  09:35   Ciorbe 3 comments

Ciorba de perisoare este una din preferatele mele . Cate gospodine, atatea retete de ciorba , cred... Reteta se poate adapta in functie de preferinte ,adica ciorbita poate fi alba cu smantana sau  rosie cu bulion.














Ingrediente:
2-3 morcovi
1-2patrunjel
o ceapa
1-2 rosii
1/2 ardei gras
putina gulie
500 g carne tocata
2 oua
2 linguri orez
marar si patrunjel verde tocate
smintina
o crenguta leustean.
bors(optional)


Mod de preparare:
Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.
Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper . Se adauga crenguta de leustean.
Intre timp , se pregatesc perisoarele: se amesteca impreuna cu carnea tocata, marar si patrunjel verde tocat, sare, piper, orezul spalat, albusul de ou si putina faina daca este cazul.
Cind fierbe ciorba, se adauga perisoarele facute bilute mici si se lasa sa fiarba. Sunt fierte, cind ies toate la suprafata.
Se stinge focul sub ciorba si se pregateste un amestec din galbenuse, 1 lingura Bors Magic(optional), 2 linguri smintina si un polonic ciorba fierbinte.
Se rastoarna amestecul peste cealalata ciorba si se presara marar verde si patrunjel verde tocat, deasupra. 
Mie imi place sa acresc ciorba cu zeama de pe ardeiul iute pus la murat.
Pofta mere !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.