duminică, 15 ianuarie 2012

Salata de sfecla rosie -aperitiv

By Sidonia Toncean   Posted at  09:22   Aperitive 5 comments

Cred ca ,odata cu venirea iernii ar trebui sa mancam mai des salata de sfecla rosie. Este o salata care ajuta la sustinerea imunitatii,la eliminarea toxinelor din organism, tonifică metabolismul, sporeste rata digestivă. Pentru ca am vrut sa o am pe masa de Revelion, m-am uitat pe bloguri si am gasit ceva ce mi-a placut mult pe blogul http://dulcesidolce.blogspot.com








INGREDIENTE:

250 g sfecla rosie fiarta
2 cartofi fierti in coaja
400g fasole alba- conserva
3-4 catei usturoi
125 ml iaurt
3 -4 linguri maioneza facuta in casa
sare
piper
Pentru ornat:
boabe de porumb- conserva
patrunjel verde
masline negre


MOD DE PREPARARE :

Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari.
Cartofii ii curatam si ii taiem marunt , cubulete.
Facem maioneza din galbenusul crud cu o lingurita de mustar si ulei adaugat putin cate putin.
Cateii de usturoi curatati ii dam prin presa de usturoi.
Desfacem conserva de fasole boabe fiarta si rasturnam zeama de pe ei.
Din maioneza amestecata cu iaurt, usturoi, sare si piper facem un sos pe care il rasturna peste legumele aflate in bol.Amestecam bine pina se omogenizeaza toate.
Gustam si potrivim gustul de sare, piper.Daca este cazul putem adauga putina zeama de lamaie.
Ornam salata cu boabe de porumb, masline taiate si frunze de patrunjel.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

5 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Related Posts with Thumbnails

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos
Mii de rețete sunt pe Petitchef

bucatar real

bucatar real

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.