marți, 14 februarie 2012

Pulpe de curcan umplute cu ficatei

By Sidonia Toncean   Posted at  08:34   Preparate din carne de curcan 2 comments

Cu ce se mai pot umple pulpele de curcan sa fie mai gustoase ???Hai sa incercam cu ficatei si cu ciuperci.A iesit ceva deosebit de bun.Incercati daca nu ma credeti....








INGREDIENTE

2 pulpe de curcan dezosate
1 cutie ciuperci
200 g ficatei pui
patrunjel verde
vegeta fara sare
piper
boia
ulei
mustar

MOD DE PREPARARE

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta , se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.
Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .
Cand sunt gata pulpele fripte ,lăsam carnea să se odihnească 20-30 minute înainte de tăiere pentru a permite sucurilor să se distribuie uniform.
Pulpele se portioneaza si se servesc  cu diferite garnituri.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. Foarte,foarte bun!Imi place,vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw! draga Sidy, dar ce bunatate ai preparat aici !!!!si ce bine arata !Nu am facut niciodata dar imi place si am sa incerc si eu.
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.