luni, 18 iunie 2012

Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca cu crema de branza

By Sidonia Toncean   Posted at  14:48   Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca cu crema de branza 5 comments

Checul aperitiv este binevenit oricand ,putindu-se servi atat cald cat si rece.
Acesta este  un aperitiv usor de facut,aerisit, pufos si putem sa-l facem cu orice ingrediente avem la indemana, adica să punem în el tot ce găsim prin frigider....
Dar eu am vrut sa-l fac oleaca mai festiv asa ca in mijlocul lui am pus rulouri de sunca umplute cu crema de branza. A iesit ceva foarte delicios....


Ingrediente:


6 felii sunca Praga
100 g crema de branza Delaco
6 oua
6 linguri faina
1 praf de copt
4 felii gogosar rosu murat
50 g masline negre fara samburi
2 buc carnati Cabanos
200 ml lapte
150 g muschi file
100 g salam uscat picant
150 g cascaval afumat
150 g cas oaie
3 fire ceapa vrede
sare
piper
chilli
oregano




Mod de preparare:


Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc.
Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt , invartim bine sa se omogenizeze bine.
Cabanosul  si maslinele le taiem felii, salamul, casul,ardeii murati si muschiul le taiem cubulete.Ceapa verde o tacam cu frunze verzi cu tot.
Umplem feliile de sunca de Praga cu crema de branza , le rulam si le lasam deoparte.
In compozitia de galbenusuri adaugam laptele caldut, asezonam  apoi adaugam toate ingredientele taiate.Amestecam si la sfarsit adaugam albusurile spuma pe care le omogenizam incet cu restul amestecului pentru chec.
O tava de chec o tapetam cu hartie de copt, o ungem cu putin unt si punem 1/2 din compozitia de chec.Adaugam rulourile de sunca umplute cu branza, pe mijloc, apoi punem compozitia de chec ramasa.
Deasupra radem cascavalul afumat.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 50-60 de minute pina se coace checul si devine aramiu deasupra.
Scoatem checul din forma, il feliem si se poate servi atat cald cat si rece.
Pofta mare !






Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

5 comentarii:

  1. E un chec pe gustul meu. Dupa mine, cam putina faina ai pus la 6 oua si atatea ingrediente, cred ca de aceea ti s-a si lasat pe centru. Dar cred ca a fost un rasfat, cu ce ai pus in el. Pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Sefa checurilor aperitiv! Minunat!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Foarte frumos!Eu ma servesc cu o felie:).pup.xoxo

    RăspundeţiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Related Posts with Thumbnails

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos
Mii de rețete sunt pe Petitchef

bucatar real

bucatar real

Google+ Followers

Retetele din blog

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.