joi, 23 august 2012

Budinca de taitei cu kaizer si smantana

By Sidonia Toncean   Posted at  15:01   Alte mancaruri 7 comments

O reteta rapida si simpla pe care sa o faceti cand va grabiti si nu aveti timp de stat pe linga ea sa o...bibiliti.Eu eram  "bagata in priza" cu pusul pentru iarna si n-am avut timp sa-i dau prea mare importanta retetei, dar a iesit ceva delicios.


Ingrediente :
500 g paste fainoase -patratele
400 g smantana
4 oua
300 g kaizer
100 g mozzarella
100 g cascaval
sare
piper



Mod de preparare :
Pastele le fierbem in apa clocotita cu putina sare 8 minute , asa cum scrie pe ambalaj.Dupa ce au fiert , le strecuram si le dam sub un jet de apa rece.Le lasam in strecuratoare.


Pornim cuptorul la 180 de grade C.
Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le amestecam cu smantana, le asezonam( daca este prea groasa compozitia adaugam putin lapte) iar albusurile le batem spuma.





Kaizerul il taiem cubulete mici.
Amestecam in smantana cu galbenusuri kaizerul taiat apoi adaugam taiteii si ii omogenizam.La sfarsut adaugam si albusurile batute spuma.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu putin pesmet punem compozitia de paste omogenizate cu kaizerul si smantana.



Deasupra radem cascavalul si mozzarella.
Dam vasul la cuptorul incalzit pentru aproximativ 30 de minute , pina face o crusta aurie deasupra.




Portionam pastele si le servim obligatoriu calde. Cine doreste mai poate adauga putina smantana.
Pofta mare !



Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

7 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.