luni, 17 decembrie 2012

Paine cu tarate de grau

By Sidy   Posted at  07:25   Masina de paine 1 comment

Ne-am obisnuit cu painea alba, pufoasa, proaspata. Dar cat de mult dauneaza sanatatii! Nutritionistii sustin superioritatea painii cu tarate fata de cea alba, ultima continand de trei ori mai putine vitamine, iar magneziu, calciu si fosfor de cinci ori mai putin decat cea de tarate. in plus, aportul caloric al taratelor e scazut, adica nu ingrasa. Si cum nevoia il obliga pe om la multe restrictii.... am facut paine cu tarate, din mai multe motive...



Ingrediente:


300 ml apa
1 lingurita sare
2 linguri ulei de masline
500 g faina alba(4 masuri)
140 g (1 masura) tarate
7 g drojdie uscata
2 lingurite zahar
oregano
seminte de in
masurile sunt cele din dotarea masinii




Mod de preparare:


Punem in masina de paine toate ingredientele in ordinea in care le-am scris , mai putin semintele si oregano.
Programam masina pe programul FRENCH si o lasam sa-si faca programul .
In momentul cand se aud semnalele acustice, adaugam semintele de in si oregano si lasam masina sa-si faca programul  mai departe .
Nu peste mult timp, veti simti minunata mireasma a painii proaspat coapte....
Oare este cineva care poate rezista miresmei de paine calda, proaspat scoasa din cuptor ?
Pofta mare !




Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Draga Sidy vin la tine in vizita sa-ti urez din suflet Sarbatori Fericite alaturi de familie si cei dragi voua! Toate cele bune, te pup cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.