O friptura frageda, rumena si aspectuoasa cu care va puteti impresiona musafirii la mesele alaturi de cei dragi voua si de ce nu si la mesele festive....
Vi-am pus poza cu cotletul inainte de al da ca cuptor ca se vede mai bine cum arata.
Ingrediente:
1 kg cotlet de porc
200 g muschi tiganesc
200 g cascaval felii
1 lingura mustar fin
2 rosii
200 ml vin
2 linguri ulei de masline
frunze patrunjel verde
sare
piper
boia
Mod de preparare :
Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.
Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.
Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.
Strangem apoi feliile de cotlet cu o sfoara alimentara si o legam bine.
Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.
Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.
Din cand in cand ungeti cotletul din cuptor cu sosul format in tava.
La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor , dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.
Servim cotletul cu cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
Vai de mine, ce bunatate ai facut aici!!! Musai trebuie incercata!
RăspundețiȘtergereUn preparat foarte gustos. Seara placuta! Pup!
RăspundețiȘtergereIntradevar si aspectoasa si gustoasa!
RăspundețiȘtergerePup si imbratisez cu mare drag vecinica mea!
Cui nu-i place asa evantai?
RăspundețiȘtergereTe pup!