Aceasta tarta e una din mancarurile rapide si ce nu se mananca cald, merge la fix a doua zi la servici sau la scoala.
Un aperitiv gustos , care incanta intreaga familie ; puteti alege aceasta reteta ingenioasa si nu are sa va para rau ...noua ne-a placut tare mult.
Un aperitiv gustos , care incanta intreaga familie ; puteti alege aceasta reteta ingenioasa si nu are sa va para rau ...noua ne-a placut tare mult.
Ingrediente :
6 oua
80 g sunca
80 g cascaval ras
80 g mozzarella
80 ml lapte
80 g ciuperci taiate
40 g masline fara samburi
1/4 ardei rosu
1 fir ceapa verde
2- 3 linguri faina
1/2 plic praf de copt
sare
piper
patrunjel verde
unt pentru uns forma
Mod de preparare :
Sunca si ardeiulle taiem cubulete
Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.
Faina o asestecam cu praful de copt.
Patrunjelul il tocam marunt.
Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.
80 g sunca
80 g cascaval ras
80 g mozzarella
80 ml lapte
80 g ciuperci taiate
40 g masline fara samburi
1/4 ardei rosu
1 fir ceapa verde
2- 3 linguri faina
1/2 plic praf de copt
sare
piper
patrunjel verde
unt pentru uns forma
Mod de preparare :
Sunca si ardeiulle taiem cubulete
Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.
Faina o asestecam cu praful de copt.
Patrunjelul il tocam marunt.
Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.
Ungem forma de tarta cu putin unt , rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.
O scoatem din cuptor si o portionam.
O scoatem din cuptor si o portionam.
Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.
Pofta mare sa aveti !
Pofta mare sa aveti !
Imi place cand e calda si se intinde mozzarella... salivez. Pup si o duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereHi, hi, hi....dar tu de ce crezi ca am pus mozzarella deasupra ?
ȘtergereTe tzuc Sara !
Un deliciu !!!! Pupici!!!
RăspundețiȘtergereDuminica frumoasa!
Dana calda e o nebunieeeeeeeeeeeeeeeee.....!!!
ȘtergereTe tzuc, sa ai o duminica faina !
Delicioasa tarta!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Victor !
ȘtergereChiar ca a fost foarte buna....
Imi place si mie!Pup!
RăspundețiȘtergereMiha pot sa te servesc cu o felie ?
ȘtergereTe tzuc fata draga !
Multumesc frumos draga Dana !
RăspundețiȘtergereSigur ca am sa particip....
Te tzuc cu drag !
Cred ca este o nebunie;am facut si eu dar am luat teapa cum se spune;am pus branza de capra si asta nu se intinde;stiam doar!!!
RăspundețiȘtergerePup Sidy!!
ooo...ce bine arata tarta!!! delicioasa!!
RăspundețiȘtergere