vineri, 7 noiembrie 2014

Bors de peste cu bulion

By Sidonia Toncean   Posted at  11:01   Borsuri 2 comments

Stiti ca eu nu sunt fan peste , dar ...trebuie sa-l pregatesc, din cand in cand, pentru ca familia il adaora.
Acum am facut acest bors ,toata familia e innebunita dupa el ( inafara de mine ), dar l-am facut pentru ei....




INGREDIENTE : 



1 morcov
1/2 telina
1 ceapa rosie
1 gogosar
frunze leustean
500 ml bors
5oo ml bulion facut in casa
2-3 catei usturoi
boia iute
sare
piper


MOD de PREPARERE :


Bucatile de peste se curata si se spala bine.
Zarzavatul se spala si se da pe razatoarea mare ,mai putin ceapa care se lasa intreaga si dupa ce a fiert borsul, aceasta se arunca.
Intr-o oala se pun legumele, apoi apa necesara si se condimenteaza.
Se lasa sa fiarba acoperit.



Cand legumele sunt fierte se adauga pestele si bulionul si se mai lasa sa fiarba 15 minute.
Separat se da borsul in clocot.
Cand toate sunt fierte se adauga borsul necesar.
Se gusta si se mai adauga condimente daca este cazul...



Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.