sâmbătă, 25 aprilie 2015

Snitele crocante la cuptor

By Sidonia Toncean   Posted at  18:11   Preparate din carne de porc 15 comments

Stim ca reteta de Crispy Strips este secreta,dar...combinand niste ingrediente si noi reusim sa o realizam. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa folosim deloc ulei sau sa le prajim, pentru ca putem sa le coacem la cuptor.Vor fi fragede in interior si crocante in exterior .
In luna decembrie 2013, Stefania Anastasiu http://stefyharnicutza.blogspot.ro/    initia provocarea "Weekend cu spor" la care sunt invitate sa participe cateva bloggeritze culinare minunate .
In  aceasta luna, gazda este Margareta Cismasihttp://margaretacismasiu.blogspot.ro.
Ea ne-a propus pentru luna aprilie 2015  sa incercam: Prajituri,Mancaruri sau orice alta reteta care ne surade  de pe blogul ei.
Fiind multe retete tentante, pina la urma m-am oprit la aceste snitele coapte in cuptor...minunate !





Alimente NECESARE :

700 g carne porc
3 oua
1 lingura smantana
1 lingura mustar
100 g faina
150 g fulgi de porumb
sare
piper
boia
ulei




MOD de PREPARARE :

Amestecam intr-un bol uleiul cu boiaua,sarea si piperul, pina se fac ca o pasta.
Carnea o taiem felii de 1 cm grosime , o stergem cu un servet de hartie si o batem bine pe ambele parti , fiind pusa ,fiecare felie, intre doua folii de plastic( punga).




Ouale intregi se bat bine cu o furculita , impreuna cu mustarul si smantana.
Fiecare felie de carne se unge cu ajutorul unei pensule ,cu pasta din ulei cu condimente , pe ambele parti.



Luam pe rand cate o felie de carne si o dam pe rand prin faina, apoi prin amestecul de oua batute, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit putin.



Dupa ce toate feliile le-am trecut prin toate ingredientele, le punem intr-o tava pe care am captusit-o cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.
Dupa ce trec 15-25 de minute si s-au rumenit frumos pe o parte, intoarcem snitelele pe cealalta parte.




Le lasam in cuptor pina se rumenesc frumos, pe ambele parti.Vor fi fragede in interior si crocante in exterior .A doua zi le incalzim pe aburi si se voi inmuia, nu vor mai fi atat de crocante....
Am servit snitelele cu cartofi copti tot in cuptor ,deodata cu snitelele si salata verde.
Pofta mare sa aveti !


Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

15 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-a placut reteta.Te pup,Sidy.La multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sidy, in seara aceasta servesc cina la tine. Ma primesti? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag si cu bratele deschise , Stefy draga !

      Ștergere
  3. Mioara Ioan

    Multumesc Sidy, este exact ce-i trebuie sotului meu ca nu-i voie prajit si n-am stiut ca se poate si asa...!! Multumesc, o sa incerc!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marta Gabriela Abdelhafiz

    Eu de multi ani le fac la cuptor, in special cele din piept de pui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa incers si cu piept de pui, draga mea Gabi .
      Te tzuc cu drag !

      Ștergere
  5. Melania Parus

    Foarte bun mmmm


    Elena Radulescu

    Multumesc, voi incerca !
    Îmi place.


    Tania Kiswani

    Iti multumim draga Sidy..!
    Îmi place

    Georgiana Berheci

    MULTUMESC VOI INCERCA

    RăspundețiȘtergere
  6. Bune rau snitelele acestea! Sa stii ca am mai pregatit niste snitele la cuptor dupa o reteta de la tine, care mi-au iesit excelent....asa ca o voi incerca si pe aceasta! Numai papa bun ne arati si...avem atatea de invatat de la tine! Imi place tare mult cum gatesti! Imbratisari cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi cine vorbeste ! Ca parca eu nu am facut bunatati de la tine...si inca mai am de invatat !Bravo tie, fata draga .
      Te tzuc cu drag !

      Ștergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.