sâmbătă, 4 iunie 2016

Mousse de ton

By In bucatarie la Sidy   Posted at  03:30   Aperitive 8 comments

Un aperitiv rapid ,simplu dar delicios care merge bine si ca un aperitiv festiv , dar si ca o gustare sau de ce nu, o cina.
Dar acest aperitiv merge de minune atunci cand te pregatesti sa transformi vizitele neasteptate ale prietenilor, intr-o intalnire reusita.
Poate fi si un aperitiv festiv elegant, pe care francezii il numesc “amouse-bouche“, adica niste aperitive, facute in cantitati mici si care se consuma doar dintr-o imbucatura.




Avem NEVOIE de :

2 conserve ton
200 g crema branza Creamy Quark
100 g unt
zeama de la o lamaie( dupa gust)
3 catei usturoi
1 lingura pasta de gogosari
sare




Scurgem bine uleiul de pe conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt , impreuna cu toate celelalte ingrediente.
Cu un mixer vertical , le maruntim si amestecat pe toate , pina se omogenizeaza.





Si...GATA !
Urmeaza sa  punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta.
Se orneaza dupa cum place fiecareia, rapid, cu ce aveti la indemana.
Sau se pune mousse-ul in boluri mici.





Eu am taiat paine cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre.



Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.











Eu zic sa va apucati de munca si sa incercati cat e de bun !
Pofta mare sa aveti !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

8 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.