O gustare calda ,extrem de usor de facut si foarte, foarte gustoasa.
Merge si pentru un mic dejun copios, dar si pentru un rasfat la prinz, mancat mai rarut ca e mai...dragut(sanatos).
E ieftina, multa, buna si satioasa.Atunci cand va este foame tare si doriti sa preparati ceva rapid si gustos, in foarte putin timp , faceti aceasta franzela aromata, pufoasa, apetisanta, consistenta, numai buna pentru gurmanzi.
Avem NEVOIE de :
1 franzela de o zi
200 g bacon
150 g pastrama porc
100 g carnati picanti afumati
200 g mozzarella razuita
100 g Cheddar razuit
pasta de ardei picanta(optional)
3 oua
100 g unt topit
sare
piper
MOD de PREPARARE :
Puteti pune in franzela aceasta ce vreti voi, ce aveti prin frigider si in loc de unt, puteti sa o ungeti cu o crema de branza sau cu pateu.
Feliem - dar nu pina jos- franzela si pe orizontala si pe verticala.
Intre cuburile rezultate turnam unt topit sau crema de branza.Pastrama taiata felii o asezam in taieturile facute pe orizontala.
In taieturile pe verticala punem felii de carnati si de Cheddar, alternativ.
Presaram deasupra cuburile de bacon si mozzarella rasa.
Batem bine ouale cu sare si piper si le punem in taieturile create si deasupra franzelei.Punem si putina pasta picanta, daca doriti.
Asezam franzela pe o tava termorezistenta si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade.Lasam sa se rumeneasca frumos.
O scoatem din cuptor si o portionam pe farfurie, la fiecare in parte.
Se serveste calda ca atare sau cu un sos de iaurt cu usturoi, linga.
Pofta mare sa aveti !
Liliana Mihaita
RăspundețiȘtergereArata minunat 😘😘😘 Îmi place mult !
Si noua ne-a placut mult, asa calda scoasa din cuptor...
Ștergeresidy, m-ai omorat cu bunatatea asta!
RăspundețiȘtergerePoti sa o faci cu ce gasesti tu prin frigider, sau cu ce iti place mai mult....
ȘtergereHana Hana Han
RăspundețiȘtergereNumai bunătaturi bune faceți !Îmi place
Multumesc mult Hana !
Ștergere